BUTTONS parachute adoptie militaire dienst duiken sportkeuringen algemeen werken met ademlucht nogepa vervuilde grond Alcohol en drugs tankervaart taxikeuringen medibus rijbewijs cde zeevaart binnenvaart cruisschepen verzekeringskeuringen rijbewijs abe  

Zeevaart

Bij de medische keuring wordt onderzocht of de kandidaat voldoet aan de keuringseisen voor de zeevaart en of deze zijn of haar functie aan boord van een schip kan uitoefenen. De keuring is daarbij niet alleen gericht op de medische geschiktheid van het bemanningslid zelf, maar ook op de veiligheid van de overige opvarenden en de andere waterweggebruikers. Voor het inschatten van de veiligheidsrisico's is het dan ook van groot belang dat de keurend arts goed op de hoogte is van de specifieke werkomstandigheden aan boord.

Na goedkeuring ontvangt de kandidaat een geneeskundige verklaring zeevaart. Dit is een Engelstalig document waarin de algemene keuring en gezicht en gehoor zijn opgenomen. Deze verklaring is maximaal 2 jaar geldig en moet gedurende de hele reis geldig zijn.

Kosten

Zie de actuele tarieven voor de huidige kosten. Klik hier voor de tarieven.

Wat dient u mee te nemen:

• Een geldig legitimatiebewijs
• De keuringspapieren die u van deze site heeft kunnen downloaden.

Link naar formulier medische scheepvaartkeuring
VOOR KEURING BEL: 010 2810191